onsdag 28. mars 2012

Kulør: Hjemme hos.....

...oss. Det er en stund siden jeg ble spurt om jeg kunne være med på dette- og resultatet har ligget ute en stund også- men her er i alle fall linken hvis dere vil ta en titt. Neste prosjekt her hjemme blir kanskje soverommet vårt- det er egentlig ganske fælt- og nå er halve klesskapet forsvunnet ned trappa også. Planen er å skifte gulv og bak senga skal denne tapeten opp, så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med de andre veggene...og det hele kommer sikkert til å ta laang tid. Har veldig lyst på denne lampa i taket også- men har ikke funnet noen butikker som selger den, må kanskje ta en tur til Sverige?

5 kommentarer:

 1. Vet om en butikk som heter Frk Linn, her i Trondheim som selger Watt&Veke - lamper:) 50% på MANGE lamper akkurat nå, google og ring oppover, de sender sikkert:)

  SvarSlett
 2. Liljekonvall-tapetet var nydelig! Gøy å se reportasjen hos Kulør også. Du er så dyktig, liker hvordan du tør å ta modige valg med farger og tapeter. Resultatet er jo så bra!!

  SvarSlett
 3. Først av alt må jeg få lov til å si grattis med den lille! For en deilig tid du har foran deg nå...nyt masse! Skjønner at bekymringene ligger i bakhodet med det dere har erfart, selv om det er en annen situasjon nå.

  Nydelige bilder av hjemmet deres inne hos Kulør. Så morsomt å få vite at dere bor i et 80-talls hus. Det hadde jeg aldri tenkt på. Ser liksom for meg inne hos pappa, men hjemmet deres er jo så superlekkert i forhold :) Så deilig å ha sin egen stil.

  Er det skyggeblå dere har bak sengen deres også eller? Vi skal snart flytte og jeg tenker veldig på farger og tapeter og alt annet nå ;) Jeg ser du har fliser på kjøkkenet. Er du fornøyd med det? Vi hadde bestemt oss for å ha det i det nye huset, men så var det noen som kommenterte at det er hardt for ryggen...

  Fin fine dager og god påske til deg! Hilse Siw

  SvarSlett
 4. Hei! Gu for en herlig blogg du har! har vært her før husker jeg,også ramla jeg inn igjen igår,å jeg kooooser meg! Fantastisk hjem:) Å jeg leste om den lille vennen deres å tårene trilla..å så bilder av minsten å tårene trilla videre,for en skjønning! Ja storebror og:) vidunderlig i de strikka klærne! *smelt* (å ja..jeg er lettrørt) men du,kan jeg spørre om den grønnfargen på benken på d nederste bildet her..? Den så bare helt perfekt ut;) Selv har jeg nytt hus å drømmer om ett gammalt..hehe..det er så vanskelig.føler jeg må være så forsiktig..med farger å alt.for ikke å "ødelegge" huset.. Det er så mye enklere når en har ett utgangspunkt å forandre på,enn helt blanke ark.. men nå har jeg fått mye ny inspirasjon fra dg,og det kribler inni meg! Det værste er at det nye kjøkkenet-ikke helt ferdig montert ennå-har jeg lyst å rive ned! hehe stakkars mannen min..ikke rart han er grå i håret;) nei,jeg må nok finne på noe annet enn akkurat å rive det;) å nå må jeg tvinge mg ut fra bloggen din å få jobba litt...;/
  Klem fra june

  SvarSlett
 5. Hei! Gu for en herlig blogg du har! har vært her før husker jeg,også ramla jeg inn igjen igår,å jeg kooooser meg! Fantastisk hjem:) Å jeg leste om den lille vennen deres å tårene trilla..å så bilder av minsten å tårene trilla videre,for en skjønning! Ja storebror og:) vidunderlig i de strikka klærne! *smelt* (å ja..jeg er lettrørt) men du,kan jeg spørre om den grønnfargen på benken på d nederste bildet her..? Den så bare helt perfekt ut;) Selv har jeg nytt hus å drømmer om ett gammalt..hehe..det er så vanskelig.føler jeg må være så forsiktig..med farger å alt.for ikke å "ødelegge" huset.. Det er så mye enklere når en har ett utgangspunkt å forandre på,enn helt blanke ark.. men nå har jeg fått mye ny inspirasjon fra dg,og det kribler inni meg! Det værste er at det nye kjøkkenet-ikke helt ferdig montert ennå-har jeg lyst å rive ned! hehe stakkars mannen min..ikke rart han er grå i håret;) nei,jeg må nok finne på noe annet enn akkurat å rive det;) å nå må jeg tvinge mg ut fra bloggen din å få jobba litt...;/
  Klem fra june

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.