tirsdag 30. oktober 2012

Kjøkken: løk og vinter

 Løk i en glasskrukke har jeg sett i flere interiørblad, og nå har jeg hermet;) Det ble plutselig vinter her, og fra kjøkkenvinduet kan jeg se på småfuglene. Det er masse kjøttmeis og blåmeis her- nydelige små skapninger.

11 kommentarer:

 1. SÅ vakre ute og innebilder! Og vinter allerede? brrr...enda ikke kommet hit i sør, men det kommer vel rett rundt hjørnet. Tøft med løk i glass, dekorativt og praktisk. Takk for tips!! :) sender en klem med ønske om en god uke videre

  SvarSlett
 2. Koselig med vinterbilder. Men, jeg håper jo at vi i slipper det på en stund her på sørlandet. Nydelige bilder fra deg. :-)))

  SvarSlett
 3. Vakre glimt! :) Berre ikkje Ralfefarfara et kjøttmeisene ;) min vakre (og jaktglade) pus elskar å terrorisera fuglebrettet. Usj! Fin header du har laga. Pusekatten din er óg nydeleg fin! ♥ takk for helsing hos meg :D det med løken har forresten eg og tenkt på, hihi ;) veldig dekorativt!

  SvarSlett
 4. snow in October
  it looks very pretty

  SvarSlett
 5. Herlege bilete frå kjøkkenet ditt! Så nydeleg med solstrålane som kikkar inn gjennom vindauga! :)

  SvarSlett
 6. Herlige stemningsbilder!
  Klem

  SvarSlett
 7. Nyyydelige bilder du knipser! Så drømmende og flotte....

  Vinter her og nå - koselig og pent!
  ..og løk: helt klart dekorativt!

  : )) Silje.

  SvarSlett
 8. så fin blogg du har! her skal jeg kose meg gjennom innleggene! hvor har du fått tak i den stilige blå lampen på kjøkkenet?, -den på veggen! hilsen Runa

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Runa. Det er en jielde lampe som jeg har bestilt på lune hjem-ligger link til butikken lenger ned på siden;)

   Slett
 9. Nydelige Bilder av kjøkken, løk og utforbi!
  Skikkelig vinterstemning....hehe

  Ha en riktig fin helg! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.