søndag 28. april 2013

Blått....

 ....er en farge jeg ikke blir lei av, og blå blomster er av de vakreste synes jeg. Leste i siste Bonytt at åtte av ti oppgir blått som sin yndlingsfarge. Håper dere har en fin søndag, her er det overskyet og litt grått- men gårsdagen var til gjengjeld fylt med solskinn;)


5 kommentarer:

 1. Fortryllende, vakre bilder! Så fin bukett du har plukket. Blåveis er en skjønn vårblomst. Så fint med blomstene i glassvasen på den slitte bordoverflata.

  Jeg er også glad i blått, har alltid vært det. :)

  SvarSlett
 2. Jeg har faktisk aldri sett blåveis i levende live. Nydelig bukett du deler med oss.
  Klem

  SvarSlett
 3. Åtte av ti, altså? Det er mye, men at det er mange som liker blått er det vel ingen tvil om. Sjøl tror jeg nok at det er min yndlingsfarge også, selv om jeg nesten ikke har noe blått hjemme. Har faktisk mye mer grønt, en farge som har dukka opp de senere år for min del.

  SvarSlett
 4. Så nydelig bukett med blåveis,det har vi ikkje her borte så litt dumt då men får nyte bildene dine:)herlige blomst!

  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder! Blått er flott, og blåveis er utrolig vakkert! Vet om et sted der de vokser, men akkurat nå har de nok ikke en gang tenkt på å våkne av vinterdvalen!

  Fin uke til deg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.