lørdag 15. juni 2013

Sommerens prosjekt...

 I dag viser jeg bilder fra et rom som jeg aldri har vist før, det akk så lite bloggbare vaskerommet. På disse bildene viser rommet seg fra sin beste side. Både tak og gulv har fått en skikkelig vask av  mannen min. Noen gamle skap er også hevet ut. Planen er at vaskerommet skal bli et litt hyggeligere sted å vaske klær på. Vi skal bytte varmtvannsberederen, utslagsvasken, male tak og gulv. Og enda litt til etterhvert...så får vi se om det blir bloggbart etter sommeren. Har du blogget om ditt vaskerom? Hadde vært veldig gøy hvis du la igjen en link, alltid spennende å se hvordan andre har det;)
 Vi hadde besøk i går- og da fikk vi disse nydelige rosene...

5 kommentarer:

 1. Det blir gøy å se, jeg skal kikke innom utover sommeren! :-D Vi holder på å foreta en real oppussing av blant annet vaskerommet – har blogget om det for ikke så lenge siden. :) Målet er at det skal bli et skikkelig bra rom å jobbe i! For det er jo en del jobb med all denne klesvasken...

  SvarSlett
 2. Mitt vaskerom er mindre bloggbart enn ditt ;-)
  Inspirerande å sjå kva dokke gjer med det.

  Fortsatt god helg!!

  SvarSlett
 3. Hei :-) Jeg har ikke noe eget vaskerom enda men det er i planleggingen. Inntil da er vaskemaskina på badet, står tørkestativet rundt omkring i huset og bretting av klær foregår på senga. Gleder meg til vaskerommet kommer!! Fint å ha et prosjekt å holde på med, regner med du kommer til å få det fint der etterhvert. Ha en fin lørdagskveld :-) Anne Lise

  SvarSlett
 4. Hihihihi, det var vaskerommet sitt ja. Vel, hos oss så det mye verre ut altså, og det tok sin tid å få litt system :) Et veldig viktig rom, har jeg funnet ut! Bruker jo mye tid der da, både til babystell klesbretting og -oppheng. Greit å ha litt koselige omgivelser. Vårt er i bedring, jeg la jo ut innlegg om det idag som du så, men litt mer "pynt" må nok til ;) Håper du får en fin tur, og at du skal til Bergen igjen snart, må planlegges ;)

  SvarSlett
 5. "kjenner jeg deg rett"....kommer dette rommet også til å få en nydelig finish ;) Vaskerommet vårt er ikke bloggbart i det hele tatt. ;)
  Ha en fin søndag og kos deg med oppussing i sommer.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.