søndag 2. juni 2013

Søndag...

 ..og vi er allerede kommet til juni. Perleblomster har jeg i et blomsterbed her- sammen med en haug med skvalderkål....sukk;) Håper dere har en fin søndag med eller uten ugress;)

6 kommentarer:

 1. Vert alltid glad når det er nytt innlegg frå deg! Då veit eg at eg får kvila augene på vakre bilete <3 Ja takk, begge deler! ;) perleblomar og skvalderkål i skjønn forening her óg ;) urk

  SvarSlett
 2. Hei, Nydelig - mine er enten blitt borte i bakken eller så vet ikke jeg...borte er de i alle fall foreløpig....klem Siv:-)

  SvarSlett
 3. Ja, det skvallerkålet kunne eg vore foruten. Nydelege bileter av perlblomsten! Ønsker deg ei fin, ny veke. klem frå mari

  SvarSlett
 4. Haha. Alt ugresset er den dårlige samvittigheten min. :) Hittil i år har jeg gjemt meg bak at jeg egentlig ikke vet hva som skal blomstre i hvilke bed, men nå som vi har bodd her en stund så må jeg vel til med lukinga... :)

  Nydelige bilder, forresten!

  God uke til deg.:)

  SvarSlett
 5. Ville bare si - liker bloggen din utrolig godt! Fantastisk stemning på bildene, og jeg har blitt veldig inspirert av lekehusbildene! Takk!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.