søndag 17. november 2013

Jeg er fortsatt her....


 .....selv om det er veeeldig stille på bloggen. Men det er så mye som roper på oppmerksomheten at bloggingen har falt helt ut desverre. Kanskje kommer jeg sterkere tilbake, og hvis ikke så kommer det kanskje et innlegg med ujevne mellomrom likevel. Det har blitt noen små forandringer siden sist. Sofaen har fått nye bein fra prettypegs...og etterhvert så kommer det en ny sofa også. Nytt teppe er på plass under spisebordet og jeg er i gang med et hekleteppe til sofaen. Begynte å hekle lapper i sommer..og kanskje blir det ferdig til jul..kanskje;) Et nytt bord er også på plass foran den hvite ikeasofaen vi har...fornøyd med det lette uttrykket det gir- selv om det nok ikke er så praktisk med glassbord.. men jeg har en lei tendens til å velge det som er estetisk fremfor det som er mest fornuftig og praktisk...10 kommentarer:

 1. Liker mixen din med alle forskjellige stiler........fin kveld!:)

  SvarSlett
 2. Så flott heklateppe du lager! Eg held på med eit stripateppe, men det går ikkje så fort for tida. Kule føter til sofaen! Masse fine detaljer hos deg:-) Klem

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Så fint sofateppe du lager!
  God søndag til deg.

  SvarSlett
 4. Nydelig hos deg,du har ein unik og personlig heim:)
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Selvfølgelig må ting være vakkert!
  Visuell nytelse er jo noe av det beste :)
  Digger pretty pegs, har sikla på de sjøl.

  Vakre, vakre hjemmet ditt altså!
  -elsk-

  So long!
  Siw

  SvarSlett
 6. Nydelig! Digger hvordan du blander farger og mønstre i interiøret!

  SvarSlett
 7. Det hekleteppet ser så deilig ut, og for eit herlig rom! Treåringen her har forresten den traktoren også, eg trakk eit lettelsens sukk når den blei glemt ute i regnet - endelig slutt på det infernalske bråket...

  SvarSlett
 8. Jeg lager også Maybelleblomster . Såvidt begynt. De er kjekke å lage. Hva slags garn bruker du? Jeg har begynt med babygarn i ull.
  Klem

  SvarSlett
 9. Helt utrolig hvor mange flotte tapet det er her!

  Elsker dette inlegget, det gjør meg varm =)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.