søndag 31. mai 2009

Stoler fra Slettvoll

Har sett dette bildet fra Slettvoll sin siste katalog på endel blogger. Nydelig bilde, de glassdørene hadde jeg gjerne pakket i sekken!! Har som mange av dere sansen for Slettvoll. Siden jeg har stolene selv, er jeg vel nødt til å kalle de for mine favoritter.
Navnet på stolene er Windemere..

Bilde fra Slettvoll

Sånn ser de ut hjemme hos meg...mye støv i luften her ser jeg...veeldig rart i grunn, siden støvkluten og jeg er bestevenner..

Det hadde seg i alle fall slik at jeg gikk og drømte om disse stolene...men de koster jo litt..En dag jeg var inne i butikken kom jeg over disse to utstillingsmodellene. De var satt ned med 50 %..så da slo jeg til..

Stolene er trukket i et brunt cordfløyelstoff. Det er to brune nyanser i stoffet. Det er greit at de er såpass mørke når det er klissete barnehender i nærheten...


Her sitter jeg og strikker litt, eller leser i interiørblader...skal vise frem strikkeriene når de er vel i havn.. Lampene over stolene er fra Herstal..veldig praktisk med dimmer på bryteren.


Måtte ta med et bilde til fra Slettvoll katalogen..kunne gjerne tenkt meg denne sofaen i samme serien...men det blir vel med drømmen. Har prøvesittet den i butikken..kjempegod..og så nydelig å se på. En sofa til å krype opp i og bli værende!!!

Bildet er fra Slettvoll

Takk for hyggelige kommentarer på bloggen min!! Det setter jeg stor pris på. I det hele tatt synes jeg det er fantastisk at det finnes et land som blogglandia der alle heier på hverandre og ser etter det positive hos hverandre!!

7 kommentarer:

 1. Ja Slettvoll har mye fint (:
  Her i byen har finanskrisen klart å knekke Slettvollbutikken "Løwini", men de har et håp om å komme tilbake i bedre tider..
  Vi har selv ingenting fra slettvoll, men jeg liker godt den klassiske stilen de har (:

  Mmm.. ja nå kjenner jeg vaffel lukta
  helt hit (:
  Her hos oss er det også "far i huset" som står for vafflene - det er hans absolutte favoritt!! (:
  Til en av bursdagenen hans, hadde vennegjengen spleiset på nytt vaffeljern og en 10 liters bøtte med vaffelrøre!
  Du kan tro det ble mye latter(:

  Ha en fortsatt fin dag!
  Klem <3

  SvarSlett
 2. Sukk...Slettvoldmøblene har jeg hatt i kikerten lenge. Men så var det dette med å få pengene til å strekke til da, når absolutt alt må kjøpes inn på nytt.
  Heldigvis er drømmer gratis ;-)
  Så heldig du var som kom over disse stolene til halv pris. Det kaller jeg et kupp!
  Du har et flott hjem med mange fine detaljer. Selvsagt må man ta hensyn til "klisne barnehender" en periode av livet, men det er heldigvis ting de vokser av seg ;-) Og da står man plutselig mye friere når man skal velge møbler senere.

  Fortsatt god pinse!

  SvarSlett
 3. Nyyydelige møbler (fra Nanni med IKEAsofaer, men de duger... ;o)..
  I litt full fart, det ligger en liten ting inne hos meg til deg :o)
  Nanniklem

  SvarSlett
 4. takk for koselige hilsener på bloggen min:) du har en skjønn blogg...og pusen deres er så nyyydelig (og har et flott og spesielt navn!!!)

  klem tara...:)))

  SvarSlett
 5. Slettvold har så mye fint! Her er det en barnevennlig lys skinnsofa som bare er å tørke av foreløpig, og den blir nok et par år til....
  Men så kan kanskje jeg også begynne å vurdere noe litt mer stilfullt:-)
  -Lene-

  SvarSlett
 6. hei,hei..
  ja slettvoll har mye vakkert..
  designet er så klassisk og enkelt..synd det ofte er litt for dyrt!
  fine bilder fra deg -
  moaklem

  SvarSlett
 7. Ja, tenk at jeg vant, da gitt!!! Gleder meg til å få håndkleet mitt, jeg har en håndkleholder som er bare lekker også, kjøpte den ved et lykketreff og jeg tenker de skal matche hverandre :o)
  Og som seg hør og bør i Bloglandia: bilder kommer ;o)
  Ha en flott dag!
  Nanniklem til deg ~

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.