tirsdag 7. juli 2009

En eller ei katt?


Det har skjedd saker og ting i det siste. Jeg har jo lenge tenkt at Ralfefarfar måtte kastreres, før han fikk noen i uløkka som man sier. Det er ikke så lett for meg å komme fra med små barn og lang vei til veterinær. Men en god venn tilbød seg å ta han med til dyrlegen. Den samme vennen har hatt mange katter i sitt liv, og det var hun som fastslo at det var en Ralfefarfar vi hadde fått. Jeg så virkelig frem til dette og håpet at han kanskje ville roe seg litt, slik at vi kunne ha han i hus uten å få ødelagt møbler og gardiner og blomsterpotter...


Tiden går og damen kommer tilbake med Ralfefarfar. Hun kan fortelle at dyrlegen desverre ikke kunne gjøre inngrepet. Nei, og det skjønner jeg jo når hun sier at Ralfefarfar er Ralfemormor, eller Ralfefarfara som jeg har bestemt meg for!!! Desverre så har Ralfefarfara fått en kattevenn, en svart sådann- og alle vet at svarte katter betyr uhell. Jeg har jo sett disse kattene sammen- for å si det sånn- men trodd at de var veeeldig gode venner, og på en måte stemmer jo det. katten er drektig!! Det er fælt å si det, men i går ble hun sterilisert og kattungene er ikke mer. Synes det er veldig trist, men hun var såpass kort kommet at det lot seg gjøre. Slik vi har det i dag kan vi ikke ha kattunger, som i tillegg kunne blitt født hvor som helst ute. Nå håper jeg såret vil gro fint. Det kom litt blod i går, fordi hun drev og hoppet opp i vinduet, så nå er hun i buret om natten. Stakkars pusen!! Nå må hun være inne en ukes tid, før hun kan være ute i det fri igjen. I tillegg får hun en antibiotika kur over fem dager. Sånn kan det altså gå - ting er ikke alltid slik de ser ut til å være;) En katt kan bli til ei katt, og begge deler er godkjent i norsk rettskriving! Kommer snart sterkere tilbake med interiørinnlegg;)

20 kommentarer:

 1. Stakkars Ralfefarfara, Trøsten er jo at hun har fått kost seg med sin venn.Det får ikke Trixie Bell. Jeg vet at jeg ikke kan ta ansvar for valper og jeg ville hatt store problemer med å plassere de hos andre. Hun skal på p sprøyter , men må ha to løpetider først.
  Det ligger noe til deg på bloggen min
  Ha en fin dag fortsatt
  Klem

  SvarSlett
 2. Sånn kan det gå! Jeg har også sterilisert hunkatt, men hun rakk å få kattunger før vi fikk gjort det. Hun gikk på p-piller, men ble borte et par uker... Så da fikk vi 4 små. Det er ikke lett å plassere de i rette hjem, skal jeg si! Men det må man jo. Kan ikke ha så mange katter selv. Vi var heldige som slapp å avlive noen av dem :)

  Det kan nok ta litt tid før såret gror, hos katten vår ble det komplikasjoner, men tror ikke det er så vanlig. Hun er fin nå :)

  Ralfefarfara blir nok ikke roligere av operasjonen, men med årene kommer nok roen :)Kattunger og ungkatter kan være skikkelig slitsomme!

  Ha en fin dag! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Stakkar pysen. Hehe, pussig at Ralfefarfar egentlig var Ralfefarfara. Godt å få klarnet opp i det. Pysen min har enda ikke kommet hjem. Får håpe den bare har tatt seg en ferie. Hun ble sterilisert for to år siden..
  Ha en fin dag!
  God bedring til Ralfefarfara. :)

  SvarSlett
 4. Hej ville bara kika in...härlig blogg o söt misse såååå!

  kram Millan ♥

  SvarSlett
 5. Stakkars farfar.... En ting lurer jeg fremdeles på - hvordan kan ha da ha vært farfar? Det må vel i så fall ha vært det andre inngrepet til mormor dette ... Nei - dette ble komplisert for en stakkar....

  SvarSlett
 6. Pusepusen! Hm. Håper hun blir veldig fort frisk!

  Sol - som er tilbake

  SvarSlett
 7. Ja, slik kan det gå.....Nå kommer min mann til å få sleng på tunga...Han titter i bloggen min av og ti,leser litt kommentarer, og har hatt store problem med å uttale navnet på bloggen DIN. Det har endet ut med Ralafara, Ralalfa ol. Nå tror jeg han kan legge inn årene, for Ralfefarfara tror jeg går helt i ball for en stakkars mann :-) he, he.
  Håper pusen din kommer seg raskt!

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 8. Oii da, skjønner det har skjedd saker og ting hos deg den siste tiden.. Hva skjer med navnet på bloggen din nå da?; ) Får håpe katten din kommer seg raskt, kjære deg..

  Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Ralfefarfar og matmor har hatt litt av noen dager, skjønner jeg... Vel, håpet er at Ralfefarfara antagelig ikke får noen traumer av dette, men fortsatt får leve glade kattedager framover. Vi hadde for noen år tilbake en skogskatt som ble døpt Junior i hellig overbevisning om at dette da var en hannkatt. Samme historie her, det viste seg relativt klart at Junior var en hun, og ikke en han. Vi bor på gård og her kom det flere ungekull som ble gitt bort etter hvert, men stakkars Junior ble fortsatt omtalt som "han Junior", uansett hvor mange unger "han" fikk... God bedring til Ralfefarfara og god sommer til begge damene, både pus og matmor! :-)

  SvarSlett
 10. å du ¨å du...ja ja...slik kan det gå...hm...litt søt historie, men litt trist og...
  Herlig tallerkenhylle du viser her..og lekkert servise...
  Drops som sender gode sommervibber....(eh...litt mørkt i kantene på himmelen bare)

  SvarSlett
 11. pusen er søt uansett- farfar eller farfara;O) skjønner hun sjarmerer gutta!

  stilig tallerken hylle- så flink du er. Jeg leter etter en slik, som jeg har tenkt å ha bøker i på lille gull sitt rom.

  Si ifra om du kommer over en;O)

  god sommer til deg så lenge

  klem

  SvarSlett
 12. Stakkars pusen ;) Men må si jeg synes det er godt å lese om folk som tar sånn ansvar for dyrene sine. Det er desverre så altfor mange uønskede kattunger rundt omkring, og nå i sommerferien er det så mange forlatte katter som båd får unger og lider mens eierne koser seg på ferie....all ære til deg som er en ansvarlig katteeier!!! Og Ralfefarfarinnen ser nå ut til å være en lykkelig katt uansett!!!

  SvarSlett
 13. Hallo!
  Ja, du er ikke den eneste jeg vet om som har tatt feil. En venninne av meg tok med sin katt til dyrlegen for å få p - piller til henne. Det mente dyrlegen var litt unødvendig, tatt i betraktning at det var en hannkatt :-)

  Når det gjelder tallerkenhyllen, så trodde jeg faktisk på at du hadde laget den selv jeg...

  Hilsen fra Janne - Kathrine

  SvarSlett
 14. Oida.... stakkars pusen. God bedring til Ralfefarfara.

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 15. Stakkars Ralfefarfara, da... For et sjokk for pusen, å få vite at hun ikke er han...!! (Har noen tenkt på DET?????) ;o)
  Vikingmuseet ja... jeg trodde at jeg ikke hadde med kamera, så jeg okkuperte glatt samboerens...for så på slutten å oppdage at mitt lille rosa (ok, ja, det er rosa kameraet) var med i veska (bak soveposen...). Så det ble tre bilder ca, mulig de må med i en samleblogg over Lofoten. I dag er det (i bloggpausens tegn) en interiørbutikk i Henningsvær som er kringkastet, det var så mye fint der!!!!
  Løøøp og kjøp!
  :o)

  SvarSlett
 16. Hesann! Det er eggeglass det er bilde av, fra Lisbeth Dahl. Syntes de var så søte, og så koster de bare 25 kroner stk :) Og de er fine med blomster i også, synes jeg. Vi har fått oss dverghøner, og de legger nok for små egg til disse glassene, men vi får se.

  God natt :)

  SvarSlett
 17. Stakkars Ralfefarfar eller Ralfemor...
  Så skjønne kattepus!!!
  Jentepusen min ble sterilisert for et år siden, merket litt forskjell på katten. Hun ble roligere, og tusler bare rundt i hagen når hun lufter seg, og har ikke behov for å løpe etter "guttene".
  Det kommer helt sikkert til å gå bra med Ralfefarfar!!!
  Nattaklem Anita

  SvarSlett
 18. hi hi tanks! skal inn å sjekke om jeg finner en slik der;O) ikke eget snekker arbeid? dysleksien tar meg av og til..så får unnskylde meg om det oppstår noen misforståelser.

  ha god dag videre klem

  SvarSlett
 19. Stakkars lille pusen...fint at han bor hos dere, høres ut som han blir godt ivaretatt:)
  Sånn er livet noen ganger....alt er ikke slik en tror bestandig. God bedring til pusen...og fortsatt god sommer til dere alle:)) Klem

  SvarSlett
 20. Hihi, nydelig pus da uansett ;) Og godt å kastrere/ sterilisere de selv om det jo koster skjorta!

  Herlig innlegg om talerkenhylla under her;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.