søndag 24. oktober 2010

Pip-eller Green gate, eller begge deler?
Av og til kan man virkelig lide valgets kval. Jeg har jo(som så mange andre) begynt å samle på greengate, nå er samlingen oppe i syv lattekopper, en mugge, fire tallerkener, og syv skåler i ymse størrelser. Da har jeg sett bort fra muffinsformer,servietter,oppvaskmiddel(som bare er til pynt- jeg bruker fortsatt zalo) og kjøkkenhånduker- selv om jeg har det også- og bakepapir. Så var det dette med PIP da...skal jeg virkelig begynne å kjøpe inn kopper og kar herfra også? Nei- sier fornuften hardt til meg- det kan du ikke. Du har jo evig nok som det er - og litt til!! Og jeg er helt enig- jeg har tittet på PIP i flere butikker- men motstått. Helt til jeg var i Sverige...da sa plutselig fornuften min til meg: "Ok- så lenge du ikke kjøper kopper eller fat- så kan du kjøpe litt PIP. En rød bolle er jo praktisk- det er jo snart jul...og en liten pute må jo være helt greit det også...og noen bittesmå håndduker- det trenger man jo alltids...kjøkkenhåndklær også...ikke sant?? " og jeg er såååå enig- det ville jo egentlig ha vært helt tullete av meg å ikke kjøpe noe(også er det jo dette med kronekursen også..). Ok- så kan man bare vaske kjøkkenhåndklærne på 30 grader- men de er jo så fine at jeg kan bruke dem som putetrekk. Som ferdige puter måtte jeg ha betalt tilsvarende mere- og dermed har jeg jo faktisk spart penger!! Ellers er det noen små forandringer på kjøkkenet;den siste "gullstolen" er blitt malt med bengalack i fargen isvann, en benk fra Jula er malt lysegrønn og får holde seg på kjøkkenet så lenge.

22 kommentarer:

 1. fy fillern for en knallfin krakk du har vunnet! lucky you :)
  -
  kopper kan en ikke få for mange av altså, det sier iallefall jeg ofte til meg selv...hi-hi.. kjempekoselige bilder (som alltid)!

  håper formen er bedre,
  varm god klem

  SvarSlett
 2. Si som Ole Brum; Ja takk begge deler. Hvorfor ikke blande litt? Knallfint begge deler, syns jeg, selv om jeg ikke har noen av delene...
  :) Susanne

  SvarSlett
 3. sier som min stil.... jatakk begge deler...
  nydelige fargeklatter på det vakre kjøkkenet ditt..

  SvarSlett
 4. Å for eit herleg kjøkken..
  Dette kan du :-)
  Flott benken vart i ny farge og ikkje minst nye puter ;-)
  Ha vakker søndagskveld og ny fin veke til deg og dine..

  SvarSlett
 5. Klart du trenger litt av begge deler!
  Utvilsomt. ;)
  Koselige kjøkkenbilder.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Ser ut som du mikser det superfint sammen!
  Jeg må si jeg elsker PiP, har også en liten liten GG samling, men kjenner i hjertet mitt at Pip er mer "meg", så ønsker meg drøssevis til jul!:)
  Skikkelig lekre bilder fra kjøkkenet!
  Og kanllfin krakk her under:)

  Ønsker deg en fin kveld!
  Hilsen Marte

  SvarSlett
 7. ÅÅÅÅ så utrolig lekkert... rødt er vakkert...og jeg ser du ahr røde pellargoniar... det kikker jeg etter også... tenk når de blomstrer til jul...

  begge deler er vakkert...men skjønner at du kan ha problem med å velge..

  Klemmer =)

  SvarSlett
 8. PRAKTFULLE bilder! jeg falt helt for de store, røde graniumene i vinduskarmene, de røde putene og de vakre møblene. Den gule matten under bordet var prikken over i-en. For ikke å snakke om den fine skåla fra PIP. Jeg synes forresten PIP passer godt til GreenGate. :) Lekkert hos deg, altså!

  SvarSlett
 9. Kjenner meg godt igjen i kvalene dine; foreløpig har jeg holdt meg "hard", og eier ingenting Pip (men noe GG). Men jeg kjenner jo at pulsen stiger hver gang jeg ser det i butikken... ;-) Den skåla var jo bare nydelig; og blir jo prikken over i`en sammen med putene og de herlige pelargoniene dine. Nydelig!! Likte veldig godt fargesammensetningene i kjøkkenkroken din!
  Det spørs hvor lenge jeg klarer å holde meg, altså... ;-)

  Ha ei fin ny uke, da!
  :-)

  SvarSlett
 10. Hei på deg:) Vi har nylig fått inn Pip i butikken vår, mange kunder som liker det. Har selv en del Greengate men ser jo at man lett kan kombinere, fargene går perfekt sammen! Det er jo færrest deler i det røde, så da klarer du kanskje å begrense deg? Hvis ikke så er det bare å kjøre på! Myyyye fint!!!

  Klem.

  SvarSlett
 11. Skjønner godt at du vil ha litt av PIP også. Skikklig lekkert ble det. Rødt er jo også veldig fint når det ikke er jul. Det kan man jo se hos deg. Fiiiiint!

  SvarSlett
 12. Ja hva skal man gjøre når det er så mange lekre fristelser... Men jeg må jo si meg enig med andre her at de lar seg lett kombinere.
  Så da blir det ja takk begge deler da!!
  Lekkert!
  klem Laila

  SvarSlett
 13. ..jeg tenker også litt på ole brum når jeg leser ditt dilemma :o) ..ja, takk - litt av hvert!
  Klem til deg og god ukestart!

  SvarSlett
 14. Så du var nylig i Åre selv;) Elsker Åre choklad!

  Forøvrig liker jeg best Pip, så utrolig lekkert! Men kombinasjonen er herlig. Liker så godt bildene dine.

  Formen er ganske bra, litt opp og ned er det jo klart. Men denne gutten er meget aktiv og beroligende er det. Klem!

  SvarSlett
 15. Så fint det ble med det røde på kjøkkenet ditt...veeelig koooselig hos deg...
  ha en fin mandag
  eddaKlememr

  SvarSlett
 16. Hei du ! :-)

  Jeg bøyer meg i støvet og er enig i alle rosende ord. Veldig, veldig hyggelig er det hos deg :-)

  Ønsker deg ei fin uke med mange hyggelige opplevelser .

  SvarSlett
 17. Et vanskelig valg... Jeg har falt helt for Pip sine servise, men så leste jeg et eller annet sted at de ikke kunne tas i oppvaskmaskinen. Ble da usikker om det var noe for meg. Si fra hvis jeg har oppfattet feil - "løp å kjøp!"
  Klem Igi

  SvarSlett
 18. Eg synest miksen er særdeles sjarmerande! :)

  Ha ei god veke!

  SvarSlett
 19. Hmmm,pip har jeg ikke hørt om. Tror mannen rømmer om jeg drasser fler kopper og kar inn i huset nå...

  SvarSlett
 20. Det er stilig å blande litt syns jeg :) Så koselig du har det ;)

  Klem fra Lene

  SvarSlett
 21. å herlig å høre fra deg igjen, min venn! Du er da bare godheten selv:o))! Tusen takk for fine ord.
  Det er bare så herlig å komme inn i bloggen din! Du er noe for deg selv og klarer alltid å sette sammen farger på en inderlig koselig og enkel måte. Sååååå flott det ble med de nydelige putene! Skikkelige glade fargeklatter!
  Helt enig med deg; klart du bare måtte ha dem!!!:o))))) Hadde gjort akkurat det samme:o)
  Ønsker deg en herlig uke, vennen.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 22. Takk takk for dine alltid gode ord...
  Må si jeg er som ole brum der, ja takk begge deler, så ihvertfall flott ut hos deg, så skjønner godt at det fikk bli med hjem ;)
  fin uke til deg min venn
  klem victoria

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.