søndag 21. august 2011

Pakke i posten og blomster fra hagen.....

Denne uka fikk jeg en utrolig vakker gave i posten, en innflyttingsgave fra denne skjønne jenten. I pakken var det en fantastisk sommerfugl, og nydelige bokstavplakater til storebror- de får jeg vise senere. Nå må jeg finne et fint sted å henge sommerfuglen, foreløpig har vi ikke hengt opp et eneste bilde her i huset...ting går i sneglefart for tiden..Blomstene er plukket inn fra hagen, i vår sådde jeg erteblomster,stokkroser og ringblomst i kjøkkenhagen- og nå blomstrer de endelig. Sola skinner faktisk her nå, håper den skinner for dere også. God søndag.

9 kommentarer:

 1. Skal si du har vært heldig! En nydelig gave. Så skjønn sommerfugl. Blomstene fra hagen passer godt til.Skal si du har vært heldig! En nydelig gave. Så skjønn sommerfugl. Blomstene fra hagen passer godt til.

  SvarSlett
 2. Nydelige blomster og fine sommerfuglen. Her skinner også solen. Deilig. Vi badet faktisk i sjøen i går også. Sommeren har ikke sluppet taket helt enda....

  SvarSlett
 3. Så flott gave, og herlige blomster.... Og kan virkelig annbefale gulvmaling, meget holdbart når det får herdet seg, jeg har vært super fornøyd, da spisebordet brukes til alt annet enn å spise også....
  Her skinner sola også
  klem victoria

  SvarSlett
 4. så flott gave du har fått da... skjønner du er happy...


  ha en fin uke =)

  klemmer

  SvarSlett
 5. Åååå, så fin tapet! DEN kan du jo kikke på da, hver gang øynene trenger å se på noe fint ;)

  Glad du ble glad, og takk for alle tankene den siste tiden. Kan nesten kjenne de helt hit. Takk ;)

  God klem!

  SvarSlett
 6. Nydelig.. !!!!
  Og koselig med gave i posten ;O))))

  Se på siste innlegge til NIB...

  ...Hva syntes du??
  Klem B

  SvarSlett
 7. Så vakkert bilde! Sommerfugler gir gode minner om sol og varme nå som høsten er kommet til oss.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.