lørdag 16. april 2011

De vakreste blomstene....

...kommer fra gavmilde barnehender .

P.S med bildet av blåveisen er jeg med i en konkurranse inne hos moseplassen.

fredag 15. april 2011

It`s my party...

...and I cry if I want to..Det er vel bare å innse at det ikke blir den helt store feiringen midt oppi pappesker og alt det andre som følger når man flytter. Jeg satser på et ordentlig selskap til neste år, og hvis jeg tenker på at jeg faktiskt "får" et helt hus i gave- så kan jeg jo egentlig ikke klage heller;) I tillegg har den aller første pellisen begynt å blomstre...ikke verst bare det;)
God påske!

onsdag 13. april 2011

Hekta...

 ...på hekling. Denne gangen har jeg begynt på et håndkle med blå bunnfarge. Nå har vi begynt å pakke enda en gang, bare noen ganske få dager til vi tar over huset. Kjenner at jeg gru-gleder meg til det...

søndag 10. april 2011

Candy....


 I morgen er det tilbake til havrelefsa og strieskjorta...men enn så lenge kan man nyte litt godteri. Disse er jo en klassiker, de har liksom alltid vært her....absolutt en av mine favoritter;)

torsdag 7. april 2011

Endelig!


 

    
Endelig er alle trådene festet på slumreteppet mitt. Teppet begynte jeg på i fjor sommer, og det var ferdig montert i slutten av oktober...men så var det alle disse løse trådene da. I dag har jeg festet de aller siste trådene, og nå trenger jeg ikke være bekymret for at noen skal ta en titt på baksiden av teppet, baksiden ser nesten like fin ut som fremsiden nå. Den blå Jieldelampa skal være på vårt nye kjøkken,den skal monteres på den ene veggen....håper det blir bra tilslutt. Denne uken har mannen vært på studietur- men i morgen kommer han heldigvis hjem, gleder oss til det;) Ønsker dere alle en fin kveld. Her skal storebror legge seg, og mor ta en rydde- og vaskerunde i heimen, det trengs virkelig;)

 

mandag 4. april 2011

Gåsehud.....



 Gåsunger vitner om at våren er på vei- selv om de er kjøpt i butikk. Salt og peppersettet er tiltenkt en plass på kjøkkenet. I dag hentet jeg en av lampene som skal opp på kjøkkenveggen, så lurer jeg på hvor lang tid det tar før den faktisk kommer på plass...all erfaring tilsier jo at oppussing tar mye lengre tid enn man først tror...som så mye annet her i verden;)

fredag 1. april 2011

Heklet håndkle....


 Jeg har heklet et håndkle for første gang, har ikke brukt noen oppskrift- men det er heklet i staver i ett slags bølgemønster. Jeg har endel håndarbeidsprosjekter som ligger på vent, men jeg begynner som regel på noe nytt, i stede for å gjøre ting helt ferdige. Fryktelig dumt i bunn og grunn! Jeg har f.eks strikket ferdig bolen på en jakke til storebror...men så er det full stopp. Men- sånn er det jo bare, vi får vel noen sperrer innimellom- de fleste av oss? Ønsker dere ei riktig fin helg. Jeg er blitt forkjøla- satser på at helgefreden skal kurere det meste;)