søndag 22. januar 2012

Badet....

 ....vårt har jeg ikke vist bilder fra tidligere. Det var relativt nyoppusset da vi flyttet inn. Det går i hvitt og grått som dere ser, ganske stramt og minimalistisk. Det er to vinduer på badet og vi ser ut i hagen. Vi kan gå rett ut på badet fra soverommet vårt- og det er jo fint. Oliventreet har flyttet inn her, og nå kommer det nye skudd på det- da er det bare å begynne å glede seg til våren. God søndag til dere;)

6 kommentarer:

 1. Kjempefint bad! Likte så godt de håndklærne som hang på veggen, er de fra PIP? God søndag til deg! :)

  Hilsen Lene i Annekset

  SvarSlett
 2. Nydelig bad! Herlig med så god plass i dusjen og dobbelt sett med vasker. God søndag til dere :)

  SvarSlett
 3. Stramt og minimalistisk...men du klarer å få din stil på dette også. Fiiint. Noe jeg føler jeg repeterer her hos deg. Hi hi.
  Mitt nye bord er kjøpt i en svensk nettbutikk og kommer fra farge og form. Fatet er løst. Praktisk. Bor jo så nærme svenskegrensen, så da er det bare å hente det i Strømstad. Kjekt, så slipper man dyr toll og frakt;)
  Ha en fortsatt fin søndag. :)

  SvarSlett
 4. Kjempefint bad dere har!! Elsker teppet ditt;)

  Fortsatt fin søndag!
  KLEM

  SvarSlett
 5. FOR et bad! To vasker gitt! Husker jeg var så misunnelig på de to fetterne mine da jeg var liten..de pusset nemmelig tennene ved hver sin vask-samtidig til og med!;)
  Hihi..Tror jeg har drømt om det siden den gang:)

  SvarSlett
 6. Hei du.
  Jeg lurte på om du har fargekoden på den nydelige gråfargen du har på stueveggene? =)

  En flott uke ønskes herfra.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.