onsdag 2. januar 2013

2012 i bilder fra bloggen. Del 2

I juli fortsetter arbeidet på kjøkkenet, veggene får plater og tapet, vi får nytt tak, varmekabler og fliser på gulvet, mesteparten av innredningen kommer opp- og vi får  vann i vasken- det er fantastisk å slippe å bære oppvasken ned for å vaske opp i badekaret. I stuen skjer det også litt- vi fjerner mesteparten av en lav bokhylle- noe som gir plass til en ny sofa-kivik fra ikea. De hvite trekkene er vel ikke like hvite fortsatt- de får jeg vaske til våren engang;) En lekehytte til storebror A er også såvidt underveis....
August: Vakre blomster fra dåpen til lille A, fotografert inne på soverommet vårt. Den flinke mannen har lagt nytt gulv her- og jeg har brukt en spikerpistol for første gang i mitt liv- for vi har også lagt nytt tak på soverommet. En ny lampe kommer også opp her inne. Soverommet er fortsatt ikke ferdig- men i løpet av januar har jeg store visjoner om at det skal være ferdig..kanskje.. I august blir også lekehytta så og si ferdig og tatt i bruk.September. Strikking står på programmet i september, noe som resulterer i ny bukse og genser til storebror A.
Oktober: Kjøkkenet er så og si ferdig, litt forandring fra bildene jeg tok i januar. I november maler jeg kjøkkenbordet og tallerkenhyllen sort. 
November: Jeg maler med kalkmaling på toalettet oppe. Vasken her er orange- jeg kjøper en rosa jieldelampe for å toppe vasken. Nå leter jeg etter noen fine fliser å ha over vasken.
Desember: Første jul for lille A, den feirer han med høy feber og en skikkelig forkjølelse. Heldigvis er han tilbake til sitt gamle jeg nå. Et år- kort og langt på samme tid. Så ønsker jeg alle lesere av bloggen min et riktig godt nytt år.

8 kommentarer:

 1. Nyter å se disse bildene igjen:) Med en forkjærlighet for kjøkken, kan jeg ikke se meg mett på bildene dine herfra, hehe:)
  Godt nyttår til deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Nå har jeg sett vel og lenge på årskavalkaden din. Flotte bilder. Jeg likte så godt det solrike bildet av vasken din. Flotte farger i interiøret ditt, stilige lamper og møbler. Du blander nytt og gammelt på en genial måte. Virkelig inspirerende. Godt nytt år!

  SvarSlett
 3. Flotte bilder fra hjemmet det fine ditt...
  fin dag til deg
  klemklem

  SvarSlett
 4. Å SÅ MASSE FINE BILDER
  DU ER RIKTIG FLINK
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. et flott bloggår, det er sikkert.
  dere forvandler huset på en herlig måte
  kjøkkenet ditt tar bare kaka! :Ø)

  riktig godt nytt år til deg
  beste hilsener fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 6. Herlig oppsummering. Kjøkkenfornyelsen er prikken over I'en, altså. Virkelig det flotteste kjøkkenet jeg har sett på lenge.
  Klem og godt nytt år til deg.

  SvarSlett
 7. Så mange fine bilder :O)
  Godt nytt år til deg og dine,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 8. Hei! Kjempefint kjøkken. Vi skal ut og se etter nytt kjøkken i morgen så jeg lurer bare på hvor kjøkkeninnredningen er fra og om dere er fornøyd med kvaliteten? Mvh Charlotte

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.