torsdag 21. februar 2013

Dokumentasjon....

 ....av yttergangen. Som regel er jeg ikke så flink til å ta før-bilder. Denne gangen har jeg prøvd å fortrenge i lengre tid, men nå kjente jeg at det var nok. Nå er gammel, umalt veggfornyer skrapt vekk, taket er vasket og klart for maling. Gulvet skal få seg en skikkelig vask- men ellers så får det være slik det er enda noen år. Jeg har hatt noen ruller med tapet liggende i flere år nå (skal si tiden flyr..) og nå skal den endelig få komme opp. Så får vi se hvor lang tid det tar før ting er gangbare her igjen;)



6 kommentarer:

 1. Et spennende prosjekt. Vi har det samme trehvite taket i hele vår 1. etasje og jeg er så lei det. Men siden vi leier gjennom jobben til sambo er det ikke mye vi får gjort med det desverre. Det blir spennende å se hvordan entreen deres blir til slutt :)

  Håper du får en fortsatt fin kveld. Klem fra Therese

  SvarSlett
 2. Dette blir spennende å følge med. Du er så flink med farger, og du er modig også. Får alltid til noe lekkert og spesielt. God helg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Det kommer til å bli en stor forandring i en liten gang.
  Godt å komme i gang, og tapeten var helt nydelig!
  Gleder meg til å se det ferdige resultatet - Liv

  SvarSlett
 4. Eg gler meg sånn til å sjå kor det vert :D

  Einig at det er problematisk med sponsing i alle krokar for tida, truverde har smuldra bort desverre. Samstundes ser eg freistinga i å tena litt penga på alt arbeidet ein blogg fort kan verta. Tusen takk for orda dine her hin dagen.

  Klem og God fredagskveld!

  SvarSlett
 5. Oj, så spennende!! Blir nok knallbra, som resten av huset :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.