søndag 15. desember 2013

Julekortfotografering...

 ...er ikke for pyser!! I år trodde jeg ikke det skulle bli noe julekort herfra. Det må nesten være litt dagslys for at jeg skal få brukbare bilder med mitt kamera på denne tiden av året- og siden størstemann har begynt på skolen- så må det nesten skje når det er helg. Jeg har også en rar ide om at det bør være frost- og aller helst snø...med den milde desemberen vi har hatt, sier det seg selv at det ikke ble enkelt. Så fikk ungene vannkopper- og da var jo begge hjemme på dagtid- men julekort med vannkopper...hm..ikke helt det store kanskje.. Denne helgen har vi vært i København- men vi kom hjem mens det enda var dagslys. Så da var det bare å sette i gang...med å skape julemagien som ikke helt er der..Med meg som truer storebror med null julegaver under treet hvis han ikke tryller frem et smil- NÅ!! og som bestikker lillebror med godteri for å få han til å sitte stille (som igjen resulterer i en hel haug med tyggebilder..og en storebror som selvfølgelig også vil ha godteri...) som roper lettere irritert på mannen at han må komme NÅ!! (selv om jeg sa til han ti minutter før at dette fikser jeg fint alene- men han burde forstå at jeg umulig kunne ha ment det seriøst..)Etter å ha knipset 150 bilder gir jeg opp..og håper inderlig at det finnes bare et eneste brukbart bilde der inne...
Så ble det julekort tilslutt- mot alle odds. Til neste år skal jeg være ute i god tid-kanskje-...den som lever får se!

7 kommentarer:

 1. Du kan lage gull av gråstein så at det vart julekortbilder er ingen overraskelse :D Du klarer alltid formidle ein slik djup og herleg stemning i bilda dine. Nydeleg born som du har og gjer jo det heile litt magisk :D

  Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hadde en plan..men det ble ikke slik jeg hadde tenkt meg- men fant et bilde som var sånn nogenlunde ok..takk for dine gode og oppmuntrende ord!!

   Slett
 2. De blir sikker kjempelekre!! :) settingem og barna var iallefall nydelige! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det- fikk et bilde som var brukbart..men det er ikke enkelt å skulle få to stk til å se inn i kamera samtidig;)

   Slett
 3. Min svigerbror har fem - og vi har fått noen artige julekort. (",) Unger er jo uansett fine og alltid en vinner, enten de ser i kamera eller ikke.

  SvarSlett
 4. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.