søndag 5. januar 2014

Looking back....

Nytt år og nye muligheter. Dette året har vært et labert bloggeår, og jeg tenker stadig på om bloggen har noen fremtid. Time will tell...I 2013 skjedde det allikevel ting og tang i det ralfefarfariske hjemmet...I januar viste jeg frem før og etterbilder av soverommet vårt- dette er altså et etterbilde- hvis det skulle være noen tvil;)
I februar begynner vi å pusse opp yttergangen..og jeg svinger litt med malerkosten på kjøkkenet også- noe som resulterer i sort kjøkkenbord og tallerkenhylle.
 I mars maler jeg hvite vegger på badet lysegrønne..hvite vegger er ikke meg, men fortsatt har vi noen hvite vegger her i huset- det gjenstår å se hvor lenge de får fortsette å være hvite. Ellers blir vi så og si ferdig med den lille gangen.
 I april kan lillebror A begynne å bruke snorkedressen som jeg har strikket til han. Riktignok er den i største laget- men nå begynner den å bli mer passelig i størrelsen, og han har brukt den masse. Ikke bortkastet strikking med andre ord.
I mai skjer det saker og ting ute. Vi følger med på redebygging, klekking og rivende utvikling hos disse stærungene.


 I juni begynner vi med prosjekt vaskerom. Vaskerommet har fortsatt ikke fått sitt eget innlegg på bloggen- men så er det nå ikke heelt ferdig enda heller. Men det er blitt et mye,mye bedre vaskerom!
I juli har den lille gangen vært ferdig en stund, men nå bytter vi ut finerdørbladene med nye dørblad. Det gjør vi i hele huset. I gangen setter vi inn en dør med glass- og alt ser med ett litt lysere ut...
I august begynner det å bli stille på bloggen, men jeg prøver lykken som stuepike i månedens utfordring fra Norske interiørblogger..
I september blir jeg den lykkelige eier at en litt sliten olapult. Med litt kjærlig omsorg blir den nesten så god som ny, og et problemområde i hjemmet faller litt mer til ro.
I oktober tar jeg en liten runde med kameraet i huset og viser blant annet noen glimt fra det nesten ferdige vaskerommet...
I november skinner solen inn på et nytt teppe under spisebordet...
Og i desember flytter en grønn skjønnhet inn til oss.16 kommentarer:

 1. Nydelige bilder!!!! Badet ble kjempefin! Og jeg er spent på vaskerommet!!
  Kjenner jeg ønsker meg veldig en grønn sofa nå! Godt Nytt år, og bloggeår!!
  Masse inspirasjon her inne hos deg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Flere burde ha grønn sofa- eller i det hele tatt våge å velge en sofa i en farge som ikke er helt safe;) Håper vi får fullført vaskerommet i løpet av vinterferien- så da skal du se at kommer et innlegg derfra etterhvert. Hyggelig å høre at du finner inspirasjon her inne;)

   Slett
 2. Åh... for noen herlige bilder du viser. Det hjemmet deres er så utrolig gjennomført og fint :)
  Og den der fargen på badet er jo bare lekker! Får med ett lyst til å være mer vågal i interiøret, men vet at hvite vegger er og blir det mest av hos oss hi, hi.
  Jammen et innholdsrikt år på oppussingsfronten hos dere. Flinke :)
  Godt nyttår. Titter innom deg så ofte jeg kan i 2014 også!
  Klem May Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for gode ord søte du;) Det mangler nok litt før alt er så gjennomført her..men ting tar tid og koster penger- så da blir det litt eller litt..og det at huset har fått nytt tak..og andre fornuftige ting- er liksom ikke så bloggbart..dere har jo også gjort en stor oppussingsjobb- og sikkert mer gjennomført enn det vi får til..her blir det alltid lister som skulle hatt et strøk med maling- og hull som skulle vært sparklet- for ikke å snakke om en vegg som bare er delevismalt- og har stått sånn i ett år snart;) Jeg klarer ikke å leve med bare hvite vegger- men det er jo meg- og det kommer nok litt an på huset også- hvite vegger er kanskje mer riktig i noen hus-enn i andre tror jeg;) Du skal se at det kanskje kommer en farge på en vegg hos deg også i det nye året-jeg skal følge med inne på den fin-fine bloggen din;)

   Slett
 3. GODT NYTT ÅR!!

  Dokke har ein utruleg vakker heim!!!

  nattaklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt nytt år til deg også- og takk for alle gode ord fra deg;)

   Slett
 4. Så nydelig -både bilder og hjem. Jeg liker så godt grønnskjæret som går igjen i bildene dine. Håper du velger å fortsette å blogge; det er så fint å komme på visuelt besøk til deg. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre...jeg håper at bloggelysten skal komme tilbake-samtidig som jeg føler at bloggingen ikke lenger er det den var før

   Slett
 5. slutter meg til rosen ovenfor
  skjønne bilder fra et vakkert hjem
  ønsker mer blogg fra deg :)
  klem herfra

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi får se hvordan det blir med bloggingen..savner virkelig den følelsen jeg hadde i min tidlige bloggekarriere..det var litt mer kos og samtaler over nettet da..men setter pris på fine ord fra deg. Tusen takk for det min venn- så er du hjertelig velkommen hit på mini-bloggetreff hvis du er i Oslo og har tid en gang- ikke så langt ut hit;)

   Slett
 6. Nice post!! Have a nice day :)

  SvarSlett
 7. For en fin bildereise!!
  Syns hjemmet deres er vakkert, personlig og lunt! Takk for inspirasjon!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er alltid spennende å se tilbake- og se at det skjedde litt her hjemme. Takk for fine ord;)

   Slett
 8. Hei! Hvor er sofabordet fra bildet med den hvite sofaen på fra?

  SvarSlett
 9. Må bare si at jeg elsker dine tapeter på veggene!

  Nydelig hjem du har =)
  Jeg blir inspirert av deg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.