søndag 28. april 2013

Blått....

 ....er en farge jeg ikke blir lei av, og blå blomster er av de vakreste synes jeg. Leste i siste Bonytt at åtte av ti oppgir blått som sin yndlingsfarge. Håper dere har en fin søndag, her er det overskyet og litt grått- men gårsdagen var til gjengjeld fylt med solskinn;)


tirsdag 16. april 2013

You Must Belive in Spring...



 ....i alle fall når du har bursdag i april....og har funnet de første blåveisene. Selv om våren ellers lar vente på seg....så er den underveis.
 "You Must Belive in Spring" ble spilt inn samme året som jeg ble født, og er vel verdt å lytte til!


mandag 1. april 2013

Snorkedress....

 til lille A. Både garn og oppskrift er fra Pickles. Den er strikket med dobbel tråd i merinogarn, veldig mykt og tøyelig garn- som desverre ser ut til å loe litt. Jeg har strikket den i størrelse to år- her gjelder det å tenke langsiktig. Akkurat nå er den jo en god del for stor- men helt grei å bruke når han skal sove ute i vogna. Det er også veldig kjekt at den har små "lommer" som man kan brette over føttene og hendene. Neste strikkeprosjekt som ferdigstilles satser jeg på blir til meg selv- strikker du mest til deg selv eller til andre? Håper dere har hatt en fin påske. Her har vi hatt nydelig vær og snøen begynner endelig å smelte- herlig;)