fredag 13. mars 2015

Stue: Forandring fryder....

 ...som alltid. Dette bilde-puslespillet fra ixxi har kommet opp over sofaen. Egentlig skulle det henge i trappa- men det ble litt for mye risikosport for min kjære mann. Dermed fikk sommerfuglene flytte på seg. Jeg er som sagt litt avhengig av å flytte rundt på ting- og dermed ble mitt fine nye teppe flyttet til soverommet (se et innlegg jeg hadde for litt siden) og dette ble hentet opp fra sin dvale under senga på gjesterommet. Og veggene er malt med skyggeblå fra jotunlady- så dermed hiver jeg meg med i månedens utfordring inne hos NIB; vakker fornyelse med lady maling Jeg digger forøvrig denne fargen siden den forandrer seg alt etter hvordan lyset faller på veggene- og det er nå snart fire år siden vi malte med den- og jeg er fortsatt ikke lei;)

12 kommentarer:

 1. Så herlige og nydelige foto og fargekombinasjonar! Veldig annaleis og fint med den blomstertapeten du har på den blå veggen. Og teppet på golvet matchar så fint. Lykke til i utfordringa, du er min favoritt hittil :-)

  SvarSlett
 2. Dette ble altså så fint! Du har en unik, annerledes og karakteristisk stil, som er å gjenkjennelig DEG. Jeg blir såå imponert. Jeg er litt mer av den typen at jeg liker så mye forskjellig at det tilslutt blir vanskelig å bestemme seg for en konkret stil. Hummel og kanari - og et sammensurium av lopper og moderne ting på en gang. Det ble utrolig flott med det bildet på veggen i kombinasjon med gulvteppet og putene i sofaen. En herlig miks som FUNKER! Håper du har gode dager med det lille nye familiemedlemmet deres. Her går permisjonen snart mot en slutt. Det blir rart, og vemodig. Men, jommen så fine dager det har vært. God klem fra Beate

  SvarSlett
 3. Lykke til i utfordringen. Fargen på veggen er virkelig fin. En som en ikke blir lei av. Veldig trivelig hos deg. God helg
  Klem

  SvarSlett
 4. FANTASTISK! Dette var veldig veldig fint! Følger deg på instagram og, og måtte inn her og se om det var flere bilder ;) Sååå fint!
  Hilsen Kristine

  SvarSlett
 5. Så lekkert!
  Ha fine vårdager!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 6. Det er så mange fine farger hos deg! Liker den veggfargen veldig godt. (",)

  SvarSlett
 7. I like all those flowers very much!! and the beautiful cup of tea!!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med finaleplass! Du er min favoritt og har fått min stemme denne gangen:) Utrolig kul innredning, er imponert over hvor godt du får alle fargene og mønstrene til å harmonere.

  SvarSlett
 9. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.