onsdag 29. juni 2011

Peon...

 ..på stuebordet. På fremsiden av huset er det et stort blomsterbed fylt med skvalderkål og endel andre blomster...blant annet en veldig høy peon som blomstrer nå. Jeg er ingen peonekspert, så jeg aner ikke hvilken sort dette er, men store og flotte blomster det har den. En av blomstene måtte jeg bare ta med inn, de står vel ganske lenge som snittblomster også. Jeg satser på å plante mange peoner etterhvert, jeg har plantet en stk "Shirley Temple"-og den skal jeg ha flere av- den blir utrolig flott etter noen år. Har dere noen peonfavoritter som dere vil anbefale? I dag har ytterdøren fått et strøk med grønn maling, og vi har malt i gangen nede, den blir hvit- men det tar sin tid...utganspunktet var sort-brunt furupanel...sålangt har vi malt fire strøk- og det er fortsatt ikke helt bra;)

12 kommentarer:

 1. Nydelige fine bilder....jeg er heller ingen peon ekspert......men flott var den som du har.

  ÅÅÅÅ det teppe ditt er bare lekkert og puten likeså....blir inspiret
  Fin kveld til deg

  Klem

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder du tar, og den sjølvplukka peonen er flott:) Lykke til videre med maling av gangen, veit alt om kor mykje jobb det er, men verdt arbeidet og tida det tar:)

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde av peon fra hagen. Hvitmaling av brunt furupanel er et møysommelig arbeid, men det hjelper å grunne med to strøk før man maler...

  SvarSlett
 4. Peoner er så vakre :) Har økt med et par hver år vi har bodd her, og gleder meg stort over de flotte blomstene som kommer. En av mine favoritter er Sara Bernard (litt usikker på skrivemåten...)som kommer med store rosa blomster og lukter utrolig godt. Plukker inn her også, og særlig når det kommer regn. Kan like godt kose meg med de inne, som at de står ute og blir ødelagte.

  Koselige bilder :) Ønsker deg en fin kveld :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. Så nydelige bilder du tar : ) Legger meg til som følger hos deg jeg : )Ha en flott dag!!
  Klem Tove

  SvarSlett
 6. Så fin peon! Jeg har også et stort bed med skvaldrekål, som ser ut til å trives fabelaktig hos oss!:) God sommer, følger med bloggen din og de fine bildene du legger ut!

  SvarSlett
 7. mmm..helt nydelig!
  Elsker bildene!!..og sommerfugl samlingen:)

  SvarSlett
 8. Så vakker blost! Nydelige, inspirerende, bilder!
  Klem

  SvarSlett
 9. Åh, de pippene var særdeles vakre.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.