lørdag 30. juni 2012

Føtter og peoner.

 Som interiørblogger føler jeg meg nesten forpliktet til å vise frem peoner, og det er kanskje ikke så rart at disse blomstene finnes i ett eller annet innlegg- på et eller annet bilde- i de fleste interiørblogger. Føtter er også populære å vise frem- det gir liksom det lille ekstra i interiøret ? Som blogger vet du aldri hvem det er som leser bloggen din- eller hva de legger merke til. Men jeg fikk i alle fall denne kommentaren fra min søster "jeg ser du har begynt å ta bilde av føttene dine- tror du det er så veldig orginalt" (etterfulgt av en hånlig latter...) nei- orginalt er det ikke- men samtidig finnes det bare et sett av mine føtter- så slik sett er det veldig orginalt...og jeg kan heller ikke helt forklare hvorfor ikke bare jeg- men flere med meg- synes det er bryet verdt å ta bilde av føttene sine. I det minste blir det jo et spennende perspektiv. Viser du frem føttene på bloggen din- hvorfor/hvorfor ikke? Selv har jeg bare vist frem føttene siden 2012- peoner derimot har jeg vist frem helt siden jeg begynte å blogge...disse er fra hagen og jeg bare elsker fargen på dem. Stolen skal inn på kjøkkenet om noen uker....ha en fin lørdag der ute- her skal kjøkkentaket males...

14 kommentarer:

 1. Hahaha, du er morsom! :D og nydelege føtter og peonar du deler ;) Hello Kitty! ♥ Eg har like - obligatorisk som førskulelærar ;)

  Ønskjer deg og føttene dine ei fortsatt fin helg!

  klem Lina

  SvarSlett
 2. Nydelig farge på de peonene ja :) Rosarosa!
  Jeg må jo være én av de få bloggerne som ikke har blogget om peoner, men så har jeg heller ingen peoner i hagen.. Det har derimot naboen, og jeg hungrer etter å plukke med meg noen!
  Ha en fin helg!
  Hei fra Eva

  SvarSlett
 3. Jeg har laget et eget innlegg om føtter, jeg, men det var litt alvorlig ment, der føttene var en slags metafor for det som holder oss oppe etter den tunge sommeren i fjor.

  Ellers elsker jeg også peoner :)

  SvarSlett
 4. Nei,det har jeg faktiskt ikke gjort...kanskje det har med at jeg ikke synes føtter generelt sett ikke er så vakre:)eller ikke mine ihvertfall....:)
  Men kan kanskje prøve med sko på....ja peoner er vel et must...vakre er de...
  ha en kos kveld
  klemklem

  SvarSlett
 5. For en deilig, deilig farge på pionene dine (tror det er valgfritt å skrive peon/pion, eller er jeg på bærtur nå? Jaja...). Føttene mine er på Instagram, ikke på bloggen. Kanskje mine skal blogges en vakker dag og. Og du? Originalitet ligger i så mye mer enn valg av motiv. Du har en helt egen stemme. Klem

  SvarSlett
 6. He he, morsomt:) Ja, du sier noe der og man ser veldig mye peoner og føtter
  i innlegg fortia:-D
  Fine peoner og sjarmerende sokker;))
  Ha en herlig lørdagskveld vakre deg:)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 7. ååååå ein slik stol!! dei er så fine! blir perfekt til gulvet ;)

  føtter, ja. eg likar veldig godt å ta bilder med føtter innvolvert. seinast i dag faktisk, hihi!

  fin kveld til deg

  SvarSlett
 8. jeg har ikke tenkt over det, men jeg har tatt flere bilder av føttene i det siste og lagt ut på instagram... jeg blir bare ubevisst påvirket..:)
  tommel opp for peoner og føtter;)

  Du, gratulerer så masse med skjønne lille A!! Så godt å få kjenne at gleden kommer tilbake:) (En litt sen gratulasjon her)

  Fortsatt fin helg

  klemmer fra meg!

  SvarSlett
 9. Hihi. Jeg har vist føttene mine 1- ganger tror jeg.
  Syns det er kult å ha litt menneske med på bildene jeg. Trodde ikke det var så veldig vanlig, men originalt siden det er deg ja ;)
  God natta
  mrs-hardy

  SvarSlett
 10. Hehehe, Hello Kitty <3 :) Takk for det! Håpar sol og sommar kjem til deko her heime! :)

  klem Lina

  SvarSlett
 11. Det er da ingenting galt med føtter. (",) (",) (",) Skjønt jeg ikke tror jeg har vist fram mine enda. Ikke peoner heller, men jeg skal tenke på det, he he.

  SvarSlett
 12. Både fine føtter og peoner :-)

  SvarSlett
 13. Haha :) Jeg tror ikke jeg har lagt ut bilder av føttene mine.... Men slike sokker har jeg ihvertfall!

  Jeg er nok en av de få som ikke har blogget om peoner, men de er utrolig fine, så kanskje en dag? :)
  Digger stolen forresten!

  SvarSlett
 14. Takk for fine ord i bloggen min. Ja, det er fint å være i gang igjen. Håper jeg klarer å holde bloggen drivende lenge denne gangen. :-) Jeg elsker også peoner. Jeg har en i samme farge som deg ute i hagen, men den tør jeg ikke plukke av siden det er så få blomster på den enda. Fine føtter også da.... :-) Astrid

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.