fredag 27. januar 2012

God helg!

 På kjøkkenet har tallerkenhyllen kommet opp etter et års "ferie". Håndtak er også kommet på plass på kjøkkeninnredningen. Ønsker dere ei riktig god helg! I morgen blir det en aldri så liten gi-vekk inne hos meg;)

torsdag 26. januar 2012

Nytt teppe......

 ...i stua. Jeg har lett en stund etter et teppe som er stort nok, egentlig kunne jeg godt ha tenkt med dette teppet fra ikea. Men siden det er veldig vanskelig å få tak i, så falt valget på dette teppet i skinn fra Nordal. Blåtonen i teppet passer jo også godt med fargen på veggen- og med tapeten.

mandag 23. januar 2012

Nytt teppe.....

 ....og nyvasket gulv på rommet til storebror. Teppet er kjøpt på Home and cottage- en farlig butikk med alt for mye fint- spør du meg;)

søndag 22. januar 2012

Badet....

 ....vårt har jeg ikke vist bilder fra tidligere. Det var relativt nyoppusset da vi flyttet inn. Det går i hvitt og grått som dere ser, ganske stramt og minimalistisk. Det er to vinduer på badet og vi ser ut i hagen. Vi kan gå rett ut på badet fra soverommet vårt- og det er jo fint. Oliventreet har flyttet inn her, og nå kommer det nye skudd på det- da er det bare å begynne å glede seg til våren. God søndag til dere;)

fredag 20. januar 2012

Rosa ranukler....

 ....på spisestuebordet. Bordet var opprinnelig i eik, men jeg har malt det hvitt, nå er ikke bordplaten like fin lenger- så da blir neste prosjekt å male den på nytt. Det gjør godt med litt farger på denne tiden av året merker jeg, og det er deilig med lysere dager ute også. Det siste bildet er utsikten vår fra soverommet. Vinteren er også vakker. Ønsker dere ei riktig god helg.

mandag 16. januar 2012

Små skritt....

 ...på kjøkkenet. Den grønne sjenken har endelig fått håndtak på skuffene, de røde skapfrontene er nesten en saga blott- det gjenstår en front bare. Det trengs håndtak på de nye frontene, det er de samme messinghåndtakene som er på sjenken. Lurer du på hvordan kjøkkenet var før kan du ta en titt her og her. Ønsker alle en fin ny uke!

onsdag 11. januar 2012

Blue....


Jeg blir aldri lei av blått, derfor var det ikke så vanskelig å bestemme seg for hvilken farge veggene skulle ha på rommet som er utenfor storebror sitt. Tidligere var veggene hvite, untatt en som hadde et fargerikt stripete tapet. Parketten på gulvet var ganske slitt, så vi har valgt å male det i samme farge som på rommet til storebror. Det trengs enda et strøk til før det er ferdig, så får vi se hvordan det blir tilslutt. 

søndag 1. januar 2012

2011 i bilder fra bloggen.

 
Januar: Tid for pakking,vasking og flytting. Vi flytter midlertidlig inn i en leid leilighet mens vi leter etter vårt eget sted å bo. Storebror sitt gamle rom kommer til finalen inne hos NIB.
Februar: Ralfefarfara lever som innekatt i vår midlertidige ventestue. Vi har kjøpt hus og er spente på hvordan det blir å flytte nok engang.
 
Mars: Jeg legger planer for det nye huset, og disse flisene blir kjøpt inn. De skal være på kjøkkenet- men foreløpig ligger de og venter i eskene sine. Gleder meg virkelig til den dagen da de er på plass;)
 
April: Tid for vakre vårblomster og tid for flytting. Vi overtar huset i påska.
 
Mai: Vi maler tak,lister, vegger,vinduskarm og setter opp tapet på en vegg inne på rommet til storebror. Tidligere var det sort tapet på den veggen- så forandringen blir stor.
Juni: To hjertebankstoler fra eames flytter inn. Det er kommet nytt gulv i stua, tak og vinduer er malt. Men fortsatt mangler det litt -som tapet på noen vegger og gulv og taklister.
Juli: Sommeren regner nesten bort, men det er fint innimellom. Jeg kjøper en hengekøye for første gang  i mitt liv. Og jeg planter roser- det fantes ikke i hagen fra før. Jeg planter hurdalsroser og flere forskjellige austin roser.
 
August: Enda flere stoler, katten har satt sine spor på de andre, og jeg kjøper inn disse stolene produsert av Nordal. Det er kommet opp tapet på to vegger i stua, de andre veggene er malt med fargen skyggeblå- og gulvlistene er på plass.
 
September: Tid for å høste, det smaker godt med tomater fra egen hage- og jeg drømmen om et eget drivhus.
Oktober: Vi tar bort en stor og ruvende kjøkkenøy, og inn kommer det gamle kjøkkenbordet. Nå har vi også fjernet de fleste røde frontene, og til våren satser vi på å pusse opp hele kjøkkenet.
 
November: Slik ser spisestua vår ut første søndag i advent-helt på tampen av måneden.
Desember: Gulvet på rommet til storebror blir malt grått- og det kommer opp gulvlister. Det blir spennende å se hva vi får gjort med hus og hage i 2012.