torsdag 28. februar 2013

Det lille rommet...

 ...som er lite, men akk så nødvendig. Jeg har vist noen bilder tidligere- men knipset noen nye her om dagen. Jeg malte veggene her inne før jul og da byttet jeg lampen og speilet også. Et av de gamle nattbordene fra soverommet har jeg også flyttet inn- fin plass for interiørblader;) Sommerfuglplakat fra ikea er kommet opp på den ene veggen, og sist men ikke minst har jeg investert i en ny toalettbørste- det er de små detaljene som teller - ikke sant?

søndag 24. februar 2013

hekkel pekkel...

 ....et nytt lite hekleprosjekt er påbegynt...hekling er gøy;) Er du hekta på hekling?

torsdag 21. februar 2013

Dokumentasjon....

 ....av yttergangen. Som regel er jeg ikke så flink til å ta før-bilder. Denne gangen har jeg prøvd å fortrenge i lengre tid, men nå kjente jeg at det var nok. Nå er gammel, umalt veggfornyer skrapt vekk, taket er vasket og klart for maling. Gulvet skal få seg en skikkelig vask- men ellers så får det være slik det er enda noen år. Jeg har hatt noen ruller med tapet liggende i flere år nå (skal si tiden flyr..) og nå skal den endelig få komme opp. Så får vi se hvor lang tid det tar før ting er gangbare her igjen;)



lørdag 16. februar 2013

Det ble....

 ....stille her inne på bloggen, men sånn er det når dagene bare fyker avgårde. Jeg lengter etter våren, og heldigvis kan man få kjøpt masse fine vårløk nå;) Ønsker dere alle en riktig fin-fin lørdagskveld.





torsdag 7. februar 2013

Kontraster i interiøret...

...på kjøkkenet. Den største er kontrasten mellom disse bildene og slik kjøkkenet ser ut til vanlig....men sånn er livet. Er et rom ryddig- så er sjansen stor for at rommet utenfor ikke er det. På kjøkkenet har jeg skapt litt kontraster i interiøret ved å male både tallerkenhylle og bord i dempet sort. Jeg har fått opp en gammel kjøkkenklokke som jeg kjøpte på et miniloppis for 50 kroner engang. Jeg har ikke fått klokken til å virke- så her står altså tiden stille- men to ganger i døgnet viser den faktisk riktig tid også- ikke så verst det heller;)