torsdag 28. februar 2013

Det lille rommet...

 ...som er lite, men akk så nødvendig. Jeg har vist noen bilder tidligere- men knipset noen nye her om dagen. Jeg malte veggene her inne før jul og da byttet jeg lampen og speilet også. Et av de gamle nattbordene fra soverommet har jeg også flyttet inn- fin plass for interiørblader;) Sommerfuglplakat fra ikea er kommet opp på den ene veggen, og sist men ikke minst har jeg investert i en ny toalettbørste- det er de små detaljene som teller - ikke sant?

søndag 24. februar 2013

hekkel pekkel...

 ....et nytt lite hekleprosjekt er påbegynt...hekling er gøy;) Er du hekta på hekling?

lørdag 23. februar 2013

Lørdag....

 ...og tid til en god frokost. Egg og laks er absolutt favoritten her. Lille A er snart ett år- skal si tiden har gått fort siden han kom til verden. Perleblomster minner meg om at våren er på vei - sakte men sikkert. Håper dere har hatt en fin lørdag så langt;)torsdag 21. februar 2013

Dokumentasjon....

 ....av yttergangen. Som regel er jeg ikke så flink til å ta før-bilder. Denne gangen har jeg prøvd å fortrenge i lengre tid, men nå kjente jeg at det var nok. Nå er gammel, umalt veggfornyer skrapt vekk, taket er vasket og klart for maling. Gulvet skal få seg en skikkelig vask- men ellers så får det være slik det er enda noen år. Jeg har hatt noen ruller med tapet liggende i flere år nå (skal si tiden flyr..) og nå skal den endelig få komme opp. Så får vi se hvor lang tid det tar før ting er gangbare her igjen;)lørdag 16. februar 2013

Det ble....

 ....stille her inne på bloggen, men sånn er det når dagene bare fyker avgårde. Jeg lengter etter våren, og heldigvis kan man få kjøpt masse fine vårløk nå;) Ønsker dere alle en riktig fin-fin lørdagskveld.

torsdag 7. februar 2013

Kontraster i interiøret...

...på kjøkkenet. Den største er kontrasten mellom disse bildene og slik kjøkkenet ser ut til vanlig....men sånn er livet. Er et rom ryddig- så er sjansen stor for at rommet utenfor ikke er det. På kjøkkenet har jeg skapt litt kontraster i interiøret ved å male både tallerkenhylle og bord i dempet sort. Jeg har fått opp en gammel kjøkkenklokke som jeg kjøpte på et miniloppis for 50 kroner engang. Jeg har ikke fått klokken til å virke- så her står altså tiden stille- men to ganger i døgnet viser den faktisk riktig tid også- ikke så verst det heller;)

mandag 4. februar 2013

På soverommet...

 Jeg er superfornøyd med våre nye nattbord-synes de skaper en fin kontrast på vårt ellers ganske "romantiske" soverom. Små ting på nattbordet skaper også kontraster, stramme briller mot en liten opalinvase, litt hverdagsglamour i form av noen bling-bling øredobber- og jielde-lampen som jeg har hatt noen år nå-og som fortsatt er en av mine store interiørforelskelser. Ekte kjærlighet ruster ikke;) Fin mandag til dere som er innom her;)