fredag 8. mars 2013

Fin fredag og gangen vår nå...


 Endelig fredag, og ute skinner sola. Det går langsomt fremover med yttergangen vår- som vanlig nær sagt. Men- taket er malt fire ganger, ytterdøren er malt tre ganger- og skal få i alle fall et strøk til. Tapeten er kommet på plass, og den er fin og vårlig synes jeg. Så mangler det lister både her og der, og de to andre dørene skal også males- men det tar jeg til våren. Gangen er ikke stor- så jeg sliter litt med å bestemme meg for hva som skal inn her, men jeg finner vel ut av det med tid og stunder.
Tilslutt et lite rosetips: Rosene jeg kjøpte for nesten en uke siden begynte å bli ganske slappe. Jeg la dem en stund i oppvaskkummen i kaldt vann. Så vasket jeg vasen og fylte den med varmt vann. Snittet rosene på nytt og satte dem i vasen igjen. De hang fortsatt med nebbet- men etter en stund var de like fine som før;) Ønsker dere alle en riktig fin helg!Tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen- setter stor pris på det;)7 kommentarer:

 1. Nydelig gang-tapet, og jeg er sikker på det blir helt smashing med listene på plass etterhvert også :) Jeg elsker alt som oser av vår...pasteller, lyse farger, alt som får det til å kjennes som om noe spirer :) Herlig, ikke sant?
  Takk for rosetips også forresten, det skal jeg jommen prøve :)
  Håper du har det bra ? er en stund siden jeg har vært innom hos deg....Hatt en laang pause, og er nok enda ikke heeelt back on track...men litt mer enn før. Ønsker deg en fin helg! :) klem klem

  SvarSlett
 2. Nydeleg tapet og elsker det turkise klesstativet:-) Ha ei herleg helg! Klem

  SvarSlett
 3. Så utrulig herlig det klesstativet var og så lekker farge:))
  God helg til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Nydelig gang!!
  ..likte hva du har gjort med ikea stativet!! (for det er det ikke sant?)
  Har 2 i hvitt selv :)

  Tapeten var jo også helt super søt bare!!

  SvarSlett
 5. Lekkert, med nydelige farger! Spør som Ida over her, det er IKEA-stativ, hva? Fikk lyst på likt selv! :-)

  SvarSlett
 6. Ting Tar Tid, det vet jeg alt om. Og når alt må males 3 - 4 strøk så sier det seg jo sjøl, rett og slett... Men dette ser i alle fall lovende ut, det blir artig å se det ferdige resultatet.

  SvarSlett
 7. Du er so flink med fargar og stemningar. Ingen over og ingen ved sida :D

  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.