onsdag 29. august 2012

Hjemme hos Ida. Del tre: Kjøkken Her kommer de siste bildene fra mitt besøk hos Ida. Kjøkkenet er fra Sigdal (tror jeg), det er åpen løsning, så her er det både stue,spisestue og kjøkken. Jeg rakk ikke å ta bilder av stue og spisestuedelen- men det kommer vel en anledning igjen senere. En hel vegg med skap og integrerte hvitevarer gir masse oppbevaringsplass, og den spennende kjøkkenviften gir rommet det lille ekstra synes jeg. Det er mange vinduer i dette store rommet- så lysforholdene er veldig gode. Mannen til Ida er forresten utrolig god til å lage pai! Takk til deg Ida som åpnet hjemmet ditt- alltid spennende å ta bilder hjemme hos andre. Her skinner sola (utrolig nok)-Storebror er hjemme med forkjølelse og jeg har lovet å steke sveler til han- så må vel holde det løftet. Håper dere nyter de siste dagen av august.

10 kommentarer:

 1. En formiddags-klem til deg, sånn innimellom besøk på helsestasjon, støvsuging og amming ;)

  Har du mulighet for å spørre Ida ved en anledning hvor hun har kjøpt de hvite pendel lampene hun har på kjøkkenet?

  Nå våkner minien og pausen er over her ;) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Her er link til nettbutikk som har lampene:
   http://www.room21.no/no/artiklar/belysning/taklamper/bl9m-pendel-21-cm.html

   Slett
 2. Så fint! Likte veldig godt lampene over benken. :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig nydelig kjøkken! Love it!
  Lampene var virkelig stilige ja:)

  Fin dag til deg:)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. MÅ HILSE IDA Å SI HUN HAR ETT FINT HJEM !!!
  KLEM FRA ELI:)

  SvarSlett
 5. Hei! Tusen takk for alle koselige kommentarer fra dere her inne! Det er utrolig hyggelig å høre :-) Du har tatt kjempefine bilder Ralfefarfars paradis :-) så får vi se når vi får tatt resten. Klem fra Ida
  PS. Det stemmer at kjøkkenet er fra Sigdal.

  SvarSlett
 6. Far i huset takker forresten for skryt... :-) Ida

  SvarSlett
 7. Så flott og stilrent kjøkken, da! Nydelige detaljer;o) Liker så godt når en blander det moderne med personlige, litt eldre eiendeler. Det skaper sjel i hjemmet.
  Fin kveld til deg.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 8. ja ida du har det så fint, så utrolig gøy å se huset som del av interiørblogg! og for noen fine bilder fotografen har tatt! :) klem søs

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.