tirsdag 24. juli 2012

Lekehytte underveis....

 Denne sommeren skal storebror få lekehytte. Han har gledet seg leenge til det, for da skal han flytte dit og bare komme innom sin gamle foreldre når han er sulten, skal vaske klær- eller trenger penger....Vi har kjøpt lekehytta på maxbo og modellen heter Poppe. Det skal bli spennende å se hvordan den blir seende ut til slutt- ikke minst innvendig;)


3 kommentarer:

 1. Det blir nok kjempebra. Kunne tenkt meg en liten lekestue til jentene. Kanskje neste år :)

  Klem, Lise

  SvarSlett
 2. Hei!

  Misforstå meg rett :D

  Eg trur at det er ei reell fare for at ein kan kjenne at ein kjem til kort om ein les for mange bloggar, ikkje mindreverdig for det er heilt noko anna. Men at ein ikkje heilt strekk til. Det kan ikkje den enkelte bloggar lastas for, ei heller lesaren eigentleg. Det er totalen her som vil utløyse slikt, ei kjensle av at alt ein har sett og lest er noko alle gjer eller kan. At ein ikkje heilt klarar skilje at nokon er flink til ditt og nokon andre datt, nettopp derfor ein finn seg favorittbloggar, ikkje berre favorittbloggen.

  Det er akkurat som med nyhende. Før fekk ikkje folk vite så mykje om kva som hendte i verda. Da va mest nytt frå nære strøk. Litt no og litt då. No vert me bombardert med alt på ein gong, og det kjennes som vi er på kanten av stupet, at me lever i eit inferno av galskap....og gløymer at alt dette hender...litt her og litt der, ikkje alt på same stad, heile tida. Men ein sluttar ikkje lese nyhende for det. Nett som ein ikkje sluttar å lese bloggar.

  Det er berre slik det er...at slikt kan skje..

  ..og det er då eg prøver å formidle at me må setje fingeren i jorda, skilje klinten frå kveiten og le litt av det heile...

  Klem og takk for kommentar!

  SvarSlett
 3. En lekehytte er en stor glede for både store og små! -og jammen har dere en flott hage å bygge den i. Jeg kan tenke meg alle parter nyter litt stillehet hvis hytten nå er ferdig... ;)

  Nyt sommeren videre. Jeg håper solen titter frem i ny og ne.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord- setter stor pris på det. Skal prøve å svare på eventuelle spørsmål i kommentarskjemaet.